"Qui millor que nosaltres, els canongins i les canongines, pot entendre la necessitat
d'una consulta demòcratica per poder opinar sobre la pròpia identitat?"




divendres, 18 de juny del 2010

20J - un POBLE amb OPINIÓ!

Aquest diumenge se celebra a la Canonja la consulta per opinar sobre l'encaix Catalunya-España. S'han constituït dues meses electorals: al CEIP La Canonja (Av. Carrasco i Formiguera); i al Centre d'Estudis Canongins Ponç de Castellví (Pl. Mestre Gols). L'horari de les votacions és de 9 del matí a 8 del vespre. Hi haurà tot un seguit d'actes festius, que podreu veure en l'annex que us adjuntem...



La plataforma La Canonja Decideix s'ha gestat des de la base de la societat canongina, amb un conjunt heterogeni de membres i voluntaris (en quant a edats, pensaments), i ha rebut el suport de nombrosos comerços i empreses, entitats i particulars del poble.

Des d'un bon inici s'ha manifestat i reiterat la neutralitat de la Plataforma; i així ho ha demostrat i ha actuat, desmarcant-se de qualsevol línia política. L'objectiu principal ha estat afegir-nos com a poble a la positiva evolució d'una societat cada cop més activa, amb més anhel d'informació i d'opinió. I de conscienciació als canongins, per fomentar que ens sentim responsables i partíceps del nostre poble.

I de retrobar la normalitat i naturalitat del municipi de la Canonja, afegint-se a una iniciativa que s'ha impulsat ja en més de 500 pobles de Catalunya (més de la meitat)!



Canongins, tant per aquesta iniciativa com pels demés actes culturals, socials, festius i participatius que s'organitzen a la Canonja, només us demanem una cosa: que entre tots FEM POBLE!

Només depèn de nosaltres no fer quedar el -nou- poble de la Canonja entre els menys actius, participatius i amb menys sentit democràtic de Catalunya. És la nostra responsabilitat.

Participeu d'aquesta veritable FESTA DEMOCRÀTICA! Feu córrer la veu!!!!






La Canonja Decideix!


PD: També volem aprofitar per fer una crida a penjar domasos, senyeres o banderes de la Canonja als balcons, per ambientar aquesta important cita que té el poble amb la democràcia.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada